BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Wat is de Intaketest? De AMN Intake test hanteren wij voor de beveiliger in spe. Je hebt goed nagedacht over de opleiding die je wilt gaan volgen. Je hebt je aangemeld bij VGN Group en je hebt een uitnodiging gekregen om de Intaketest van AMN te maken. Waarom de Intaketest? VGN Group wil graag weten of de opleiding die je hebt gekozen écht bij je past. Ook willen we weten op welke manier we je het beste kunnen begeleiden tijdens de opleiding.

Afname

De Intaketest wordt onder toezicht, digitaal afgenomen. Het duurt maximaal 120 minuten. Je beantwoordt vragen over je capaciteiten, je persoonlijkheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen. Aan het begin van elk onderdeel staat een uitleg wat je moet doen. Bij sommige onderdelen is er een tijd ingesteld hoe lang je mag doen over een vraag of over een onderdeel. Maar dat staat allemaal duidelijk uitgelegd. Er zijn meerkeuzevragen, invulvragen en open vragen.

Tips

Het is niet nodig dat je je voorbereidt op de test. Het is belangrijk dat je fit bent. Ga de avond ervoor op tijd slapen zodat je testresultaten niet negatief beïnvloed worden.

  • Maak je niet zenuwachtig. Raak niet in paniek als je een vraag niet weet. Het is vaak mogelijk om een vraag over te slaan en het later te beantwoorden.
  • Beantwoord de vragen over persoonlijkheid zo eerlijk mogelijk. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Het is belangrijk dat je jezelf blijft.

Rapportage

Na de Intaketest krijg je een gesprek. In dit gesprek worden de belangrijkste punten uit de test besproken. Je kunt om een deelnemersrapportage vragen.

Wat gebeurt er met je gegevens

De rapportage van de Intaketest zal bewaard worden. Tijdens je opleiding zal er af en toe nog eens naar gekeken worden, bijvoorbeeld om te kijken hoe je het beste begeleid kunt worden. Het je vragen over de Intaketest? Neem dan even contact op.