BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Huismeester, facility- en logistiek medewerker

Dagelijks zijn de huismeesters, facility- en logistiekmedewerkers van VGN Facility Support actief met- en verantwoordelijk voor verschillende taken binnen uw kantoor, bedrijf of instelling. Een huismeesters of facilitymedewerker van VGN Facility Support lost 1e lijn storingen zelfstandig op, begeleidt externe monteurs bij storingen en zorgt voor de netheid in en rond het gebouw. Ook zorgt hij voor de dagelijkse bestellingen van kantoorbenodigdheden.

Hij houdt toezicht op de toegankelijkheid en veiligheid binnen en buiten uw (kantoor) gebouw, draagt zorg voor het naleven van regels en richtlijnen, is facilitair aanspreekpunt voor medewerkers en uw gasten en signaleert en meldt opvallende situaties.

Voorkomende facilitaire werkzaamheden

Daarbij verricht hij vele voorkomende werkzaamheden op facilitair vlak zoals het vervangen van lampen en ander klein onderhoud. Ook instrueert of controleert hij bijvoorbeeld de (externe) schoonmaak-medewerkers en verzorgd hij uw vergaderruimtes. U kunt hierbij denken aan het plaatsen en installeren van o.a. beamers, laptops, flip-overs en bijvoorbeeld tv’s. Ook het klaarzetten van zendingen en bestellingen kan tot zijn taken behoren.

Ook voor de coördinatie van of ondersteuning bij kleine en grotere verhuizingen kunt u op de huismeesterdiensten rekenen.

Profiel

Een huismeester van VGN Facility Support voldoet aan een aantal essentiële eisen. Zo heeft hij minimaal MBO werk- en denkniveau (of gelijkwaardig), een facilitaire of technische achtergrond, kennis van- en affiniteit met facility werk en kennis en ervaring met pc-gebruik en telefoonbediening.

Een huismeester van VGN Facility Support heeft ook ervaring met lichte administratieve werkzaamheden, het uitvoeren van kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouw, terrein en inventaris èn kennis van verdere voorkomende facilitaire taken, zoals het beheer van openings- en sluitplan en kennis van sleutelbeheer en het opzetten van een beheersplan.

Competenties als sociaal, flexibel, communicatief vaardig, teamplayer, sterk, accuraat en stressbestendig behoren eveneens tot zijn profiel.

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN Group voor u kan betekenen.