Brandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Uw organisatie is uniek. Wilt u uw specifieke situatie van uw organisatie centraal stellen in een opleiding of training? Denk dan aan een incompany-traject.

Veruit de meeste trainingen en opleidingen van VGN Group worden ook incompany aangeboden. Voor specifieke wensen ontwikkelen we een incompany-traject geheel op maat. In overleg wordt de inhoud, het doel, belangrijke accenten en de duur van de training bepaald. Natuurlijk kan een maatwerkoplossing ook gebruikt worden om te werken aan teambuilding.

Beschikt u niet over een eigen locatie of ruimte om de opleiding of training te faciliteren, dan kunt u toch via VGN Group een groep deelnemers opleiden / trainen. Dit kan zowel inhouse op onze opleidingslocaties In Eindhoven en Helmond als op een nader te bepalen locatie (bij u in de buurt). In dat laatste geval regelt VGN Group desgewenst de locatie voor u, waardoor u toch van de incompany voordelen kunt profiteren!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op, of vraag via onderstaande button direct een offerte aan.