BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Integriteit

Vertrouwen is de basis voor relaties. Samenwerking op basis van vertrouwen, gericht op de lange termijn en met liefde en passie voor het werk. Een medewerker van VGN Group is te allen tijde eerlijk en open en in staat om te werken met uw waardevolle goederen, bezittingen en geclassificeerde informatie. Een VGN Group medewerker beschikt over algemene sociale en ethische normen en waarden welke de betrouwbaarheid van VGN Group borgen. Wij hanteren een strikt Integriteitsprotocol.

Klantgerichtheid

De absolute baseline van kwaliteit ziet VGN Group als het voldoen aan de gestelde specificaties. Deze dienen parallel te lopen met de overeengekomen verwachtingen van de uitvoering van onze dienstverlening.

VGN Group stelt de klantbehoefte centraal, borgt de veiligheid en servicegraad, biedt kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en zekerheid en verpakt dit in de kernwaarde klantgerichtheid. Geen ‘one best way’ maar maatwerk en waar mogelijk totaaloplossingen.

VGN Group biedt een integrale benadering van uw veiligheidsvraagstuk aan de hand van uw risico’s. Daarnaast kijken we naar uw wensen en behoeften maar ook op de wensen en behoeften van uw klanten. Constant en consistent trachten wij uw verwachtingen te overtreffen door bereikbaarheid en toegankelijkheid, persoonlijke aandacht, maatwerk, tijdigheid en duidelijkheid.

Vakmanschap

Vakmanschap vormt de kern van ons succes. Een medewerker van VGN Group heeft de kennis en vaardigheden om kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te leveren. VGN Group investeert strategisch in de kennisbasis van onze medewerkers om vakbekwaamheid en taakvolwassenheid te vergroten.

Hierdoor kan een medewerker van VGN Group een grote mate van zelfstandigheid aan en ontstaat het vertrouwen dat onze medewerkers binnen afgesproken kaders zelfstandig kunnen werken. Het vakmanschap van de VGN Group professional is de drijvende kracht van onze organisatie.

Informatie

Wilt u meer weten over onze waarden of wat VGN Group voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.