Security Host


Een Security-host of hostess van VGN Security is een combinatie van een reguliere objectbeveiliger, een receptionist (te) en een gastheer-/vrouw. Een beveiliger die aan alle wettelijke criteria voldoet en zowel preventief als repressief kan optreden in geval van calamiteiten.

Een persoon die receptietaken als telefoonafhandeling, lichte administratieve werkzaamheden en bijvoorbeeld het klaar zetten van vergaderzalen volledig beheerst èn het gastheerschap hoog in het vaandel heeft staan. Dat is een Security-host/hostess van VGN Security.

Breed inzetbaar

Een Security-host/hostess van VGN Security is buitengewoon representatief en breed inzetbaar. Prima ontwikkelde communicatie skills en getraind in het omgaan met agressie en klantgericht handelen. Denk bijvoorbeeld aan receptie werkzaamheden waarbij veiligheid een hot item is. Of denk aan ontvangst waarbij agressie mogelijk een rol zou kunnen spelen.

De inzet van een Security-host/hostess is vaak een ‘schot in de roos’ en geeft het beste uit drie werelden. Daarbij is het ook een kostenefficiënte oplossing voor invulling van uw beveiligings-behoefte.

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN Group voor u kan betekenen.