BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Hospitality is het Engelse woord voor gastvrijheid. Met het implementeren van hospitality maak je als bedrijf of organisatie het verschil. Toch is het moeilijk om even snel een goede definitie te geven.

Het begrip heeft veel te maken met gastheerschap, aandacht, pro activiteit, het hebben van oprechte belangstelling en het creëren van een meerwaarde. Hospitality is zeer krachtig en inzetbaar in bijna elke branche.

Gebrek aan gastheerschap leidt niet alleen tot irritaties, het heeft ook een negatieve invloed op de beeldvorming van een bedrijf. Het bewust inzetten van gastheerschap voorkomt niet alleen ergernissen, het kan juist ingezet worden als onderscheidend vermogen van uw bedrijf.

Het daarbij zeer belangrijk om goed getraind en opgeleid personeel neer te zetten dat klantvriendelijk, proactief en servicegericht is maar daarbij tevens in kan springen op veiligheidsissues. VGN College geeft trainingen en opleidingen op het gebied van hospitality.