Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder
Hospitality Support


Een gastvrouw of gastheer van VGN Hospitality Support is hét visitekaartje van uw bedrijf, dè eerste indruk van uw organisatie die uw klanten, bezoekers en/of uw gasten het gevoel geeft welkom te zijn. Door onze ervaring op het gebied van gastvrouw / gastheerschap binnen verschillende segmenten weet VGN Group exact wat ‘hostmanship’ inhoudt.

Eerste aanspreekpunt

VGN Hospitality Support levert beschaafde, gedreven en representative hosts. Vaak jonge mensen die hun studie combineren met een leuke baan maar ook vitale senioren met discipline, natuurlijk overwicht en gevoel voor verhoudingen. Zij verwelkomen uw gasten, zijn het eerste aanspreekpunt van uw event en dragen er zorg voor dat uw gasten het naar hun zin hebben.

Een gastvrouw of gastheer van VGN Hospitality Support is een servicegerichte medewerker die het leuk vind om uw klant, gast of bezoeker te ontvangen en te bedienen. Daarbij zijn deze medewerkers alert op onraad en bedacht op verkeerde intenties. Een gastheer of gastvrouw kan in dergelijke gevallen contact leggen met de juiste instanties of met een VGN beveiliger in de directe nabijheid.

Vijf sterren Service

Onze gastheren en gastvrouwen zijn; sociaal vaardig, service en klantgericht en representatief. Hierbij staat onze drie sterren service; Integriteit,  klantgerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel!

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN Group voor u kan betekenen.