Brandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

In overeenstemming met de Arbowet bent u als werkgever verplicht om gelijkwaardige en veilige arbeidsomstandigheden te creëren voor uw werknemers. In het geval van calamiteiten in de werkomgeving wilt u ervan verzekerd zijn dat uw medewerkers weten hoe zij moeten handelen om persoonlijke- , materialistische- en financiële schade te beperken. Met de ambitie marktleider te worden in veiligheidstrainingen biedt VGN Group een zeer uiteenlopend opleidingsaanbod.

Modulair

De opleidingen en trainingen van VGN Group kunnen worden toegesneden op uw specifieke situatie dankzij ons modulaire opleidingsaanbod. Afhankelijk van uw wensen wordt een pakket samengesteld dat bestaat uit een combinatie van losse onderdelen uit het totale cursusaanbod. Het is uiteraard ook mogelijk om standaard opleidingen te volgen.

In company of op locatie

VGN Group maakt gebruik van een aantal trainingslocaties. Daarnaast hanteert VGN Group ook een mobiel concept voor in- company trainingen. Het voordeel hiervan is de directe toetsing in de dagelijkse praktijk. Voor specifieke wensen ontwikkelen we zelfs een in company-traject geheel op maat. In overleg wordt de inhoud, het doel, belangrijke accenten en de duur van de training bepaald. Natuurlijk kan een maatwerkoplossing ook gebruikt worden om te werken aan teambuilding.

Beschikt u niet over een eigen locatie of ruimte om de opleiding of training te faciliteren, dan kunt u toch via VGN Group een groep deelnemers opleiden / trainen. Dit kan zowel op de opleidingslocatie van VGN Group als op een nader te bepalen locatie (bij u in de buurt). In dat laatste geval regelt VGN Group desgewenst de locatie voor u, waardoor u toch van de in company voordelen kunt profiteren!

Praktijkgericht en direct toepasbaar

Elk traject start met de vraag: wat moeten uw medewerkers kunnen en in welk vakgebied? En wordt datgene geleerd wat in de dagelijkse praktijk nodig is? Om deze naadloze aansluiting op de dagelijkse praktijk te garanderen, ondersteunt VGN Group cursisten met kwalitatief hoogwaardig, actueel en illustratief lesmateriaal.

Betrokken docenten uit de praktijk

De praktijk staat centraal bij VGN Group. Daarom zijn onze docenten afkomstig uit het werkveld. Zij weten wat er speelt. Wat de behoeften en knelpunten van cursisten én bedrijven zijn. VGN Group gelooft in mondeling onderwijs, waarin de docent leiding geeft aan het leerproces. Coachen, eisen stellen, controleren, corrigeren, begeleiden en praktijkgericht lesgeven zijn daarin de belangrijkste elementen. VGN Group-docenten geven de cursisten gerichte aandacht.

Competenties ontwikkelen

Competenties ontwikkelen. Dát is de doelstelling van VGN Group. Daarom is onze organisatie erop gericht om alle zorgen rond dit thema uit handen te nemen. Bij VGN Group halen medewerkers een diploma of certificaat dat werkelijk tot uitdrukking brengt waartoe zij in staat zijn: het uitvoeren van de beoogde werkzaamheden!