BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder
Receptiediensten

Elk contact is een kans en geldt ook voor uw bedrijf. Ieder contact dat u heeft met een bezoeker of een klant is een kans om elkaar te leren kennen, uw organisatie te positioneren, bedrijfswaarden uit te dragen of meer omzet te genereren. VGN Support is uw partner in receptiedienstverlening. Wij weten wat Gastheerschap inhoud!

Professionele ontvangst

Ook als uw entree prima in orde is, kunt u een beroep doen op VGN Hospitality Support. De basis van een goede ontvangst is immers een vriendelijke en attente receptioniste. VGN Support zorgt voor de juiste match: wat zijn uw wensen en waaruit bestaan de werkzaamheden? Aan de hand daarvan selecteren wij de juiste receptioniste die binnen uw bedrijf het beste past.

Heeft u een eigen team van receptionistes?

Wellicht heeft u zelf receptionistes in dienst en bent u op zoek naar aanvulling of tijdelijke vervanging. Ook dan kunt u een beroep doen op VGN Hospitality Support voor bijvoorbeeld de tijdelijke of structurele inzet van receptionistes, advies over inrichting van uw entree of de gehele outsourcing van uw receptiedienstverlening.

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN Group voor u kan betekenen.