Advies

Elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Maatwerk met aandacht voor de core business van de klant. Maatregelen afgestemd op de individuele risico’s en bedrijfsprocessen. VGN Group kijkt samen met de klant naar de risico’s en dan met name de onaanvaardbare risico’s. Sleutelwoorden zijn; veiligheid, totaaloplossing, ontzorgen, efficiëntie en kostenbeperkend.

Advies inwinnen bij de meest uiteenlopende veiligheidsvraagstukken doet u bij VGN Group! We denken mee bij verhuis- of verbouwingsplannen, adviseren over te voeren Arbobeleid of de praktische uitvoering van maatregelen die in de RI&E beschreven staan. Maar ook oplossingsgericht werken aan het verbeteren van specifieke of structurele arbeids-omstandigheden. Onze adviseurs zijn u van dienst bij het samenwerken aan veiligheid.

Vervolgens dragen we maatregelen aan die doeltreffend en economisch verantwoord de beste zijn voor uw specifieke situatie. Maatregelen voor waarin uw bedrijfscontinuïteit en veiligheid voorop staan. Dat levert oplossingen op die zijn afgestemd op uw manier van werken die bijdragen aan de efficiency van uw bedrijfsvoering. Een gezonde balans tussen risico’s en maatregelen. 

Integraal

VGN Group benaderd een vraagstuk vanuit integraal oogpunt middels een objectieve risicoanalyse. Wij kijken naar de door u reeds genomen maatregelen. Hierbij richten wij ons op een mogelijke besparing van de totale beveiligingskosten door zaken wellicht ‘slimmer’ op elkaar af te stemmen door onze Integrale benadering.

Het geheel aan maatregelen kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van fysieke en elektronische beveiliging. VGN Group neemt het gehele veiligheidsvraagstuk uit handen, door voor de klant de beste en meest adequate oplossing te zoeken zodat deze zich kan bezig houden met uw dagelijkse zaken.

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN Group voor u kan betekenen.

Ik adviseer u graag op het vlak van veiligheid.

Jaap Slijk
VGN Group

j.slijk@vgngroup.nl
+31 (0) 68 36 92 659
+31 (0) 88 50 59 500

Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder