Brandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Waarom VGN Group?

U wilt de beste kwaliteit en een flexibele dienstverlening, maar tegelijkertijd uw veiligheidskosten beheersbaar houden? Dan is VGN Group precies wat u zoekt! Want VGN Group is de veiligheidspartner die de personele inzet efficiënt afstemt op de behoefte. Wij leveren gespecialiseerde en deskundige krachten voor object- en eventbeveiliging, medische- en, verkeersondersteuning, servicemedewerkers en brandwachtdiensten.

Onze focus ligt op integraliteit en het verhogen van de kwalitatieve dienstverlening tegen gelijke of lagere kosten. Daarnaast bieden wij opleidingen en trainingen op vlak van veiligheid, beveiliging en hospitality via ons eigen VGN College.

Onafhankelijke positie

Bij de keuze van onze leveranciers hebben we een onafhankelijke positie. Dat maakt dat wij garant kunnen staan voor een optimale invulling van de dienstverlening. Voor de belangrijkste diensten hebben we zorgvuldig gerenommeerde business partners geselecteerd. Daarmee kunnen we volumes bundelen en maximaal kennis ontsluiten.

Waarom uitbesteden?

Naast focus op uw kernactiviteiten zijn er meer redenen om tot uitbesteding over te gaan. Vaak spelen ook kosten een rol. Niet alleen de reductie ervan, maar ook kostenbeheersing. U wilt bovendien zeker zijn van de beste en meest actuele marktkennis én de dienstverlening op veiligheidsvlak  naar een hoger niveau brengen.

Eerlijk en Persoonlijk

Bij VGN Group geloven wij in eerlijk, duurzaam en persoonlijk zakendoen. Heldere communicatie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij kunnen u de persoonlijke aandacht garanderen die het mogelijk maakt op een prettige manier met elkaar zaken te doen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit bij VGN Group niet enkel in de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen, de gebruikte lesmaterialen of onze diensten, maar zegt ook iets over de relaties die wij aangaan. Zowel met leveranciers als klanten werken wij met plezier en vertrouwen aan een langdurige en open relatie.

VGN College

VGN College verzorgt opleidingen en trainingen waarin mensen centraal staan. Onze dienstverlening is namelijk gebaseerd op de ervaring, deskundigheid en kennis van onze gekwalificeerde en gediplomeerde professionals; ZIJ maken het verschil!

Voordelig en Hoogwaardig

Wij vinden het belangrijk om een aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden. In de offertes die we opstellen zullen we dit dan ook altijd tot uitdrukking laten komen. Daarbij maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en nemen we bovendien toekomstige ontwikkelingen in ogenschouw. Zo bent u uiteindelijk werkelijk voordeliger uit op alle vlakken. De opbouw van onze prijsopgave en de manier waarop wij op een vruchtbare samenwerking anticiperen lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

Flexibel en Direct

Onze flexibele bedrijfsstructuur stelt ons in staat om snel te handelen. Nadat we bij u op bezoek zijn geweest, mag u de offerte dan ook binnen korte tijd verwachten. Wanneer de situatie daar om vraagt kunnen wij daarna dan ook direct bij u aan de slag.

Informatie

Wilt u meer weten over ons of wat VGN Group voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.