BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder
Hondenbrigade 


VGN Security heeft  een volwaardige hondenbrigade die wordt ingezet voor een drietal doeleinden. Te weten:

  • reguliere inzet;
  • drugs detectie;
  • pyrotechnische producten, mengsels en vuurwapens;

Collectieve beveiligingsprojecten, faillissementen en beslagleggingen, logistieke bedrijven, luchthavens, evenementen en bouwplaatsen behoren allen tot het werkterrein van de hondengeleiders van VGN Security.

Onze hondengeleiders worden met regelmaat ingezet bij diverse beveiligingsactiviteiten. De preventieve inzet van gecertificeerde en speciaal getrainde honden kan de veiligheid in veel situaties vergroten. Ook in geval van een confrontatie met orderverstoorders kan een repressief optreden een flinke meerwaarde zijn.

De wekelijks getrainde en periodiek gecertificeerde politiehonden van VGN Security gebruiken hun zintuigen om zaken als drugs of gevaarlijke stoffen op te sporen. Ook voor het in bedwang houden van groepen onruststokers is een hondengeleider met hond een prima middel om zowel preventief als repressief op te treden.

Detection Dogs in de strijd tegen drugs

Een hond kan wel een miljoen keer beter ruiken dan de mens en is daarbij altijd alert. Als gevolg van de toenemende aanwezigheid van verdovende middelen in onze maatschappij, neemt de vraag naar opsporing en de controle hiervan toe. VGN Security erkent deze trend en heeft zich gespecialiseerd in deze meest effectieve vorm van drugscontrole: De inzet van Detection Dogs.

Afname overlast

In de wereldwijde strijd tegen verdovende middelen heeft de inzet van deze speurhonden bewezen een doelmatige en preventieve werking te hebben. Met regelmatige drugscontroles wordt een signaal afgegeven dat gebruik en verhandeling van verdovende middelen niet wordt getolereerd, hetgeen leidt tot afname van deze overlast.

De Detection Dog teams van VGN Security zijn inzetbaar voor controle van personen, voertuigen, gebouwen en goederen. Controles worden door de Detection Dog teams op professionele en discrete wijze uitgevoerd, waarbij van de honden geen dreiging uitgaat. Hiertoe worden zij door VGN Security doorlopend zorgvuldig getraind en getoetst.

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN Group voor u kan betekenen.