Diensten VGN Fire Safety Support

De Brand- en Veiligheidswachten evenals de Middelbaar Veiligheidskundigen van VGN Support zijn mannen en vrouwen die gedegen zijn opgeleid in het veiligheidsspectrum en worden ingezet op advies en last van gemeenten, verzekeringsmaatschappijen en preventiemedewerkers van de brandweer en overige bedrijven of organisaties. Brand- en Veiligheidswachten verrichten veiligheidstoezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking. een Veiligheidskundige geeft o.a. advies op veiligheidsvlak.

Wanneer zet u een Brandwacht of Veiligheidswacht in?

Bij:

  • Uitval van uw brand- en/of blusinstallatie.
  • Verbouwingswerkzaamheden in uw pand waardoor er brandgevaarlijke situatie kunnen ontstaan.
  • Heetwerkzaamheden zoals lassen, branden en slijpen.
  • Werken in besloten ruimten.
  • Evenementen waarbij een groot aantal personen worden verwacht, op een te klein oppervlakte.

Detacheren of flexibel inhuren?

Als u een brandwacht of Veiligheidswacht inhuurt via VGN Fire Safety Support, bent u verzekerd van de best mogelijke brandveiligheid. Al onze professionals en die van onze gerenommeerde partners zijn Rijksgediplomeerd of zijn gecertificeerd als Industrieel brandwacht aangevuld met  BHV en VCA en/of Gasmeten (EX OX TOX). Dit eventueel uitgebreid met overige diploma’s op uw verzoek.

Naast de juiste papieren kwalificaties kunnen zij putten uit een uitgebreide praktijkervaring. Zo worden ze veelvuldig ingezet bij (bedrijf)brandweerkorpsen en werken ze als Brand- of Veiligheidswacht op locaties met een hoog risico. Onze professionals minimaliseren het risico op een calamiteit en weten precies hoe ze moeten handelen als er toch brand uitbreekt of andere calamiteiten.

Informatie

Wilt u een meer weten over onze Brand- of Veiligheidswachten of wat VGN Group voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.