Veiligheid bij verbouwing

Bij (ver-)bouwwerkzaamheden in uw pand of op uw project kan het zijn dat de brandmeldinstallatie, al dan niet tijdelijk, buiten gebruik is en bijvoorbeeld de sprinklerinstallatie buiten werking is. Er zijn vaak diverse onderaannemers bezig met (heet-)werkzaamheden zoals lassen, branden en slijpen waardoor er (brand-)gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Naast het feit dat u als projectmanager/aannemer verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw personeel en dat van uw onderaannemers, en u dit ook belangrijk vindt, stelt de gemeente en/of brandweer vaak de eis (in het kader van de af te geven vergunning) dat er brandwachten aanwezig dienen te zijn in uw pand of op uw project om de (brand-)veiligheid te borgen.

De afdeling “Fire & Safety” van VGN Support BV is als onderdeel van VGN Group een autonome, nationaal opererende organisatie o.a. op vlak van gediplomeerde brandwachten, veiligheidswachten en mangatwachten in diverse segmenten. Wij verzorgen maatwerk en ontzorgen u op (brand-) veiligheidsgebied. Naast de veiligheid voor uw medewerkers, borgen wij flexibiliteit, continuïteit en houden wij rekening met uw kosten door eerlijke tarieven te bieden.

Uw voordelen

Als u een brandwacht of veiligheidswacht inhuurt via VGN Support, bent u (en uw personeel) verzekerd van gedegen  brandveiligheid. Al onze professionals evenals die van onze gerenommeerde partners zijn Rijksgediplomeerd of zijn gecertificeerd als Industrieel brandwacht aangevuld met VCA, BHV en/of Gasmeten (EX OX TOX). Dit eventueel uitgebreid met overige diploma’s op uw verzoek.

Verdere voordelen zijn:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar op 088-50 59 500
  • Flexibel (op- en afschaling)
  • snel kunnen schakelen
  • één aanspreekpunt
  • deskundigheid
  • professionele en hospitality minded attitude
  • eerlijke tarieven
  • Onze brandwachten zijn ook repressief inzetbaar

Voor elke vraag bieden wij een maatwerk-oplossing. Wilt u meer weten over wat VGN Support voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens het onderhoud of de uitval van uw brandmeld- of sprinklerinstallatie. Voor technische installatiebedrijven die op vaste basis willen samenwerken bieden wij aantrekkelijke voorwaarden.