Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Brandmeldinstallatie is afgekeurd, defect of in onderhoud? 

Natuurlijk vindt u het belangrijk dat uw personeel veilig het werk kan voortzetten. De Gemeente, brandweer of verzekeringsmaatschappij kan echter aanvullende eisen stellen ten aanzien van het borgen van de (brand-) veiligheid. Met enige regelmaat komt het voor dat deze instanties eisen dat er brandwachten ter plaatse zijn. VGN Support levert gediplomeerde brandwachten, zowel op adhoc- als op projectbasis,  overal in Nederland. Onze gekwalificeerde professionals hebben ervaring met uitval of onderhoud van brandmeldinstallaties en sprinklersystemen.

De afdeling “Fire & Safety” van VGN Support BV is als onderdeel van VGN Group een autonome, nationaal opererende organisatie o.a. op vlak van gediplomeerde brandwachten, veiligheidswachten en mangatwachten in diverse segmenten. Wij verzorgen maatwerk en ontzorgen u op (brand-) veiligheidsgebied. Naast de veiligheid voor uw medewerkers, borgen wij flexibiliteit, continuïteit en houden wij rekening met uw kosten door eerlijke tarieven te bieden.

Uw voordelen

Als u een brandwacht of veiligheidswacht inhuurt via VGN Support, bent u (en uw personeel) verzekerd van gedegen  brandveiligheid. Al onze professionals evenals die van onze gerenommeerde partners zijn Rijksgediplomeerd of zijn gecertificeerd als Industrieel brandwacht aangevuld met VCA, BHV en/of Gasmeten (EX OX TOX). Dit eventueel uitgebreid met overige diploma’s op uw verzoek.

Verdere voordelen zijn:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar op 088-50 59 500
  • Flexibel (bij op- en afschaling)
  • snel schakelen
  • één aanspreekpunt
  • deskundigheid
  • professionele en hospitality minded attitude
  • eerlijke tarieven
  • Onze brandwachten zijn ook repressief inzetbaar

Voor elke vraag bieden wij een maatwerk-oplossing. Wilt u meer weten over wat VGN Support voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens het onderhoud of de uitval van uw brandmeld- of sprinklerinstallatie. Voor technische installatiebedrijven die op vaste basis willen samenwerken bieden wij aantrekkelijke voorwaarden.