Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Brandwacht nodig tijdens uw productiestop of ‘Turnaround’ in de Petrochemische Industrie?

Wanneer er werkzaamheden plaatsvinden bij petrochemische bedrijven wordt er vanuit de overheid, de verzekeringsmaatschappij, vanuit de klanten van deze bedrijven of als bedrijfspolicy, aanvullende eisen gesteld ten aanzien van het borgen van veiligheid.

VGN Support verzorgd Brandwachtdiensten aan Industriële (petrochemische) “plants”, bijvoorbeeld tijdens ‘Turnarounds’ en productiestops. Wij leveren zowel Rijksgediplomeerde Brandwachten (manschappen A) als Industrieel Brandwachten (heetwerkwachten). Daarnaast ook mangatwacht (voor werk in besloten ruimte) en gasmeetkundigen.

De meeste van onze gediplomeerde Brandwachten beschikken tevens over aanvullende certificaten zoals Gasmeten Ex-Ox-Tox en VCA (VOL).

De afdeling “Fire & Safety” van VGN Support BV is als onderdeel van VGN Group een autonome, nationaal opererende organisatie o.a. op vlak van gediplomeerde brandwachten, veiligheidswachten en mangatwachten in diverse segmenten. Wij verzorgen maatwerk en ontzorgen u op (brand-) veiligheidsgebied. Naast de veiligheid voor uw medewerkers, borgen wij flexibiliteit, continuïteit en houden wij rekening met uw kosten door eerlijke tarieven te bieden.

Uw voordelen

Als u een brandwacht of veiligheidswacht inhuurt via VGN Support, bent u (en uw personeel) verzekerd van gedegen  brandveiligheid. Al onze professionals evenals die van onze gerenommeerde partners zijn Rijksgediplomeerd of zijn gecertificeerd als Industrieel brandwacht aangevuld met VCA, BHV en/of Gasmeten (EX OX TOX). Dit eventueel uitgebreid met overige diploma’s op uw verzoek.

Verdere voordelen zijn:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar op 088-50 59 500
  • Flexibel (op- en afschaling)
  • snel kunnen schakelen
  • één aanspreekpunt
  • deskundigheid
  • professionele en hospitality minded attitude
  • eerlijke tarieven
  • Onze brandwachten zijn ook repressief inzetbaar

Voor elke vraag bieden wij een maatwerk-oplossing. Wilt u meer weten over wat VGN Support voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens een productiestop of turnaround. Voor technische installatiebedrijven die op vaste basis willen samenwerken bieden wij aantrekkelijke voorwaarden.