Uw business is bodemsanering of baggerwerken? Dan heeft u te maken met CROW400!

Werkvoorbereiding, wetgeving en communicatie zijn belangrijke aspecten in het werk bij bodemsaneringen en baggerwerken. Bij de inzet van een DLP’er of KVP’er kan, door adequate kennis omtrent veiligheidsklassen en de daarbij wettelijk vereiste pakketten van maatregelen, de inzet van een (externe) veiligheidskundige worden beperkt. Bovendien stelt de CROW-publicatie CROW400 opleidingseisen aan leidinggevenden op het gebied van veilig en gezond werken in of met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water.

Conform CROW400 is uw organisatie wettelijk verplicht om een DLP’er aan te stellen of in te huren bij bodemsaneringsprojecten of projecten met een risico op vervuilde grond. Omdat u niet altijd zelf de juiste kennis in huis hebt verhuurt VGN Support DLP’ers (Deskundig Leidinggevende Projecten) en KVP’ers (Kwaliteits Verantwoordelijke Persoon).

De DLP’ers van VGN Support kunt u op flexibele basis inzetten, voor de duur van het project. Zij waarborgen bij elk project de vereiste kennis van veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne. De DLP’er die in staat is zijn kennis praktisch toe te passen. Onze professionals beschikken altijd over de juiste diploma’s en actuele kennis. De DLP’er van VGN Support zorgt ervoor dat u veilig en conform alle voorschriften kunt werken.

Verdere voordelen zijn:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar op 088-50 59 500
  • Flexibel (bij op- en afschaling)
  • snel schakelen
  • één aanspreekpunt
  • deskundigheid
  • professionele en hospitality minded attitude
  • eerlijke tarieven

Voor elke vraag bieden wij een maatwerk-oplossing. Wilt u meer weten over wat VGN Support voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over de mogelijkheden.