BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Wanneer een verkeersregelaar inhuren?

Bij verkeersdrukte om welke reden dan ook is een chaos soms niet te overzien. Toegangswegen en opritten naar parkeerterreinen raken vaak geblokkeerd en voor men het weet zit er helemaal geen beweging meer in het verkeerd. De verkeersregelaar voorkomt dat dit soort situaties ontstaan. Ook op het parkeerterrein zijn de aanwijzingen van verkeersregelaars meestal wenselijk. Het voorkomt dat mensen hun voertuigen verkeerd parkeren, in een foute parkeerzone gaan staan of onnodig het andere verkeer ophouden. Een verkeersregelaar is een ideale manier om chaos te voorkomen.

Orde en regelmaat

De verkeersregelaars zijn een eerste aanspreekpunt van bezoeker die net aankomen op de locatie. Door de inzet van verkeersregelaars blijft de orde en regelmaat in het verkeer gehandhaafd. Ook bezoekers vinden het prettig wanneer zij onderweg aanwijzingen krijgen om op kalme maar efficiënte wijze naar hun doel te komen. Vooral bij grote evenementen is de inzet van de verkeersregelaar onmisbaar. Waar veel mensen met hun voertuigen op hetzelfde tijdstip aankomen en de locatie rond hetzelfde tijdstip verlaten moet het verkeer eigenlijk wel worden geregeld. Een goed geregelde verkeerssituatie zorgt er tevens voor dat omwonenden en andere weggebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden van het extra verkeer.

Valetparking

Naast verkeersregelaars kunnen wij u ook voorzien van kundige valetparking medewerkers. Zij zorgen ervoor dat uw bezoekers enkel uit hoeven te stappen. Hun voertuigen worden voor hun geparkeerd. Aan het eind van hun bezoek wordt het voertuig weer voorgereden. Valetparking is een prettige service die als extra kunt aanbieden voor VIP’s maar ook kunt gebruiken bij kleinschalige evenementen.