Een professionele heetwerkwacht inhuren

Het is bij alle vormen van heetwerkzaamheden belangrijk om goed op de veiligheid te letten. Het is bij heetwerk absoluut zo dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Als er dan geen goede voorzorgsmaatregelen zijn genomen, dan is het zomaar mogelijk dat er een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Bij VGN Group bent u aan het juiste adres als u voor uw bedrijf of project een heetwerkwacht zoekt. Wij hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben op dit gebied en die er graag bij u voor zorgen dat de veiligheid van u en uw mensen is gegarandeerd. Heetwerkwachten hebben een verantwoordelijke baan, vandaar ook dat ze bij ons altijd volledig zijn opgeleid of gecertificeerd.

Wilt u een heetwerkwacht inhuren?

Indien u een heetwerkwacht wilt inhuren bent u bij VGN Group aan het juiste adres. Onze mensen staan klaar om bij u aan de slag te gaan. Maar wat verstaan wij precies onder heetwerk? Dat is al het werk waarbij vonkgevaar en/of open vuur aanwezig is. Denk hierbij onder andere aan slijp-, snij- of laswerk, maar ook aan boren en hakken. Ook in gevallen waar een ontplofbare atmosfeer een realiteit is raden wij u aan heetwerkwachten in te schakelen. Zij zorgen er niet alleen maar voor dat er een onveilige situatie wordt voorkomen, maar ook dat alle voorschriften op het gebied van brandveiligheid bij uw bedrijf tot in de details worden opgevolgd. 

Een heetwerkwacht voor uw bedrijf

Het is belangrijk om bij uw bedrijf of project alle gevaren uit te sluiten. Zeker in het geval van heetwerk is het altijd mogelijk dat er iets vervelends gebeurt. Neem vandaag nog contact met ons op als u een van onze ervaren krachten in wilt schakelen. Bij ons treft u professionaliteit aan, zowel bij de heetwerkwachten als bij onze organisatie. We zijn 24/7 bereikbaar en staan er om bekend snel te kunnen schakelen. Bij ons schaalt u flexibel op of af en huurt u mensen in tegen een eerlijk tarief. Meer weten? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.