Brandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Een Rijksgediplomeerd brandwacht inhuren

Het belang van een professionele, ervaren brandwacht mag niet onderschat worden. Onze specialisten op het gebied van brandveiligheid zorgen er voor dat er veiligheidstoezicht is bij alle mogelijke werkzaamheden waar risicobeperking noodzakelijk is. Dit kan zijn bij een bouwplaats, in een winkelcentrum, in de industrie, op scheepswerven of bijvoorbeeld bij evenementen. Voor de inzet van een Rijksgediplomeerd brandwacht kunt u contact opnemen met VGN Group. We hebben ervaren mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan om te zorgen voor een veilige omgeving. Voor u, uw mensen en eventuele bezoekers.

Een brandwacht die Rijksgediplomeerd is

Het werk van een Rijksgediplomeerd brandwacht omvat vele verschillende taken. Zo kan hij of zij preventief toezicht houden, maar ook voorlichting en advies geven binnen uw bedrijf of organisatie.  De brandwacht die Rijksgediplomeerd is zorgt voor contact tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Hij controleert of er gewerkt wordt volgens de werkvergunning en controleert of vluchtroutes bereikbaar zijn. Als er een calamiteit ontstaat kan de brandwacht tevens repressief optreden.

Bij VGN Group een Rijksgediplomeerde brandwacht inhuren

We vertellen u graag meer over wat onze brandwachten allemaal voor u kunnen betekenen. Als u kiest om bij ons een Rijksgediplomeerde brandwacht in te huren, dan haalt u niet alleen een professional in huis, maar krijgt u hier ook de beste service bij. Denk aan 24/7 support, een aanspreekpunt voor al uw vragen en eerlijke tarieven. Bij ons vindt u deskundigheid, een onderneming die snel kan schakelen en die altijd flexibel is op het gebied van op- en afschaling. Al onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd. Veel van onze mensen zijn actief geweest bij een brandweerkorps, of zijn dit nog steeds.