Brandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Een industrieel brandwacht inhuren

Bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van een groot industrieel project of bedrijf? Dan weet u dat het noodzakelijk is om hier capabele mensen voor in te schakelen, die er samen met u voor zorgen dat risico’s zoveel mogelijk worden beperkt. Neem hiervoor eens een kijkje bij VGN Group. We hebben namelijk mensen in dienst die op alle vlakken van veiligheid bij een bedrijf ingezet kunnen worden. Neem bijvoorbeeld een industrieel brandwacht, die zorgt dat er preventief toezicht wordt gehouden bij objecten en projecten waar risico’s aan verbonden zijn. Onze professionele, gecertificeerde mensen zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid.

Wilt u een industrieel brandwacht huren?

Een industrieel brandwacht heeft een belangrijke functie. Het is aan deze persoon om er voor te zorgen dat de veiligheid geborgd is bij uw bedrijf of project. Zo houdt deze professional toezicht, maar is hij of zij ook verantwoordelijk voor het verrichten van gasmetingen en optreden bij calamiteiten. Een industrieel brandwacht kan eventueel levensreddende handelingen uitvoeren en ook direct optreden als er een noodsituatie is ontstaan. Als u bij ons een industrieel brandwacht gaat huren, dan haalt u iemand in huis die van de hoed en de rand weet, die altijd alert is op gevaar en die weet wat er moet gebeuren in elke mogelijke situatie.

Een industrieel brandwacht inhuren bij VGN Group

Alle brandwachten die wij in dienst hebben zijn gediplomeerd of gecertificeerd. Ze  zijn ervaren en weten precies wat er moet gebeuren als er een calamiteit optreedt. U kunt deze mensen bij ons op projectbasis inhuren, maar ook op structurele basis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan erom bekend altijd snel te schakelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundigheid, professionaliteit en hospitality.