Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Het beveiligen van evenementen

Bij evenementen begeven zich meestal veel mensen bij elkaar op een relatieve beperkte ruimte. Dat maakt een goede beveiliging nog belangrijker. Er zijn tactische plannen nodig in geval van calamiteiten en ontruiming. Er zijn specialisten nodig die de menigte in de gaten houden, ze zorgen dat het maximale aantal bezoekers niet wordt overschreden en dat bezoekers zich aan eventueel geldende regels houden. Ervaren beveiligers kunnen ondanks grote drukte overzicht houden en ze letten scherp op ongewenst gedrag en gevaarlijke situaties.

Verschillende evenementen, verschillende behoeftes

Het ene evenement is het andere niet. Een muziekfestival in de buitenlucht vereist geheel andere voorzorgsmaatregelen dan bijvoorbeeld een grootschalige conferentie. Onze beveiligers zijn getraind voor elke situatie. Misschien voorziet u voor een deel eigen mensen die de beveiliging voor hun rekening nemen gecombineerd met onze specialisten. Of misschien wilt u de gehele beveiliging aan ons overlaten. Er zijn legio mogelijkheden want beveiliging blijft een specialisme. Bij ons ontvangt u beveiliging op maat, aangepast aan uw wensen en behoeftes.

Een waaier aan mogelijkheden

Of het nu gaat om de grootschalige beveiliging in een massa van mensen of om de controle van toegangskaartjes, beveiliging bij evenementen omvat verschillende aspecten. Wij leveren professionals voor elk van die aspecten. Van VIP-beveiliging, het afschermen van backstage zones tot de bewaking van kostbare apparatuur, podia en tenten, wij zorgen er voor. Ook wanneer u BHV- en/of EHBO medewerkers te kort komt kunt u bij ons terecht voor een tijdelijke aanvulling. Met onze VGN Medical Support diensten voorzien wij elk evenement van voldoende vakkundige mensen.

(beveiligingevenementen – beveiligingevenementen – beveiligingevenementen – beveiligingevenementen)