Evenementen beveiliging

Bij evenementen is een tal van voorzorgsmaatregelen nodig. Een van de belangrijkste is de beveiliging. Evenementen beveiliging vraagt om professionals die getraind zijn om te werken in een omgeving met grote aantallen bezoekers. Of uw evenementen beveiliging juist zeer zichtbaar of onzichtbaar moet zijn, of misschien een mix van beiden, onze professionals weten er raad mee. Goed opgeleid beveiligers zorgen ervoor dat uw evenement in goede banen wordt geleid zonder dat de gastvrijheid hierop moet inleveren. Onze waakzame ogen nemen de last van uw schouders. De beveiliging van uw evenementen is bij ons in goede handen.

Event support

Naast de beveiliging bieden wij ook andere ondersteuning om van uw evenement een succes te maken. Onze Event Support medewerkers zijn daadkrachtige professionals die bij elk festival, elke braderie of willekeurig welk evenement breed inzetbaar zijn. Van promotiewerkzaamheden tot ticket-controles en van horeca-medewerker tot artiesten- of VIP-begeleider, onze Event Support medewerkers zijn flexibel inzetbaar en vormen een uitstekend visitekaartje voor uw events. Wij helpen u graag om uw evenement in goede banen te leiden.

BHV en EHBO diensten

De wet schrijft voor dat in vele gevallen één of meerdere BHV-ers aanwezig moeten zijn. Dit geldt vooral bij evenementen van omvang. Bedrijfshulpverleners bieden onmiddellijke ondersteuning en eerste hulp bij brand, ongevallen en bij ontruiming in geval van calamiteiten. Wanneer u een tijdelijke behoefte heeft aan een aantal BHV-ers bij uw evenement dan staan onze medewerkers tot uw beschikking. De professionele BHV-ers van VGN Medical Support kunnen uw eigen team aanvullen of het volledige taken- en verantwoordelijkheidspakket op zich nemen.