BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Een erkend beveiligingsbedrijf inschakelen


Bent u op zoek naar een erkend beveiligingsbedrijf voor de beveiliging van uw pand, terrein of bouwplaats? Bij VGN Group vindt u de juiste oplossing voor uw veiligheidsvraagstuk. Ervaren professionals op veiligheidsvlak, die graag samen met u bekijken hoe uw veiligheid het beste geborgd kan worden. Het veiligheidsspectrum is zeer breed en beveiliging is hier een onderdeel van. Met VGN Group schakelt u een erkend beveiligingsbedrijf in.

Erkende beveiligingsbedrijven

Er zijn in Nederland meerdere erkende beveiligingsbedrijven die voor u de beveiliging kunnen verzorgen. Waarom dan toch voor VGN Group kiezen? Wij hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beveiliging. We hebben veel ervaring op dit gebied en hebben door de jaren heen gezorgd voor de beveiliging bij een groot aantal bedrijven, personen en evenementen. We bieden een veelzijdig pakket aan diensten aan, zoals bijvoorbeeld professionele toegangsbeveiliging en hondenbrigades. En voor ons staan uw belangen altijd voorop.
 

U zoekt een beveiligingsbedrijf dat erkend is?

Voor een erkend beveiligingsbedrijf neemt u contact op met VGN Group. Samen met u bespreken we uw vraagstuk en bekijken we hoe we uw beveiliging borgen. U kunt deze offerte ook eenvoudig online aanvragen. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze diensten die wij online voor u klaar hebben staan. Deze lichten wij ook graag toe in een persoonlijk gesprek. Zo komt u meer te weten over wat u van onze professionele beveiligers kunt verwachten en hoe wij ervoor zorgen dat de veiligheid van uw bedrijf, terrein, evenement of personen is gegarandeerd.