BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

EHBO inhuren bij uw bedrijf

Het is voor elke werkgever verplicht de veiligheid van zijn of haar personeel te borgen. Er moet volgens de wet altijd iemand aanwezig zijn bij een bedrijf die voor bedrijfshulpverlening kan zorgen. Een van de belangrijkste pijlers binnen deze BHV is de EHBO. Een ongeluk kan altijd voorkomen en het is dan noodzakelijk dat u iemand in dienst heeft die weet hoe er in een dergelijk geval opgetreden moet worden. Bij VGN Group bent u aan het juiste adres voor het inhuren van een specialist op het gebied van EHBO. Een EHBO’er huren bij VGN Group is een goede keuze als u de veiligheid en gezondheid van uw mensen wilt borgen.

Het huren van een EHBO’er

De taken van een EHBO’er zijn veelzijdig. Natuurlijk kan deze persoon een pleister plakken bij een snijwondje, maar ook bij grotere ongelukken moet een EHBO’er weten wat er allemaal moet gebeuren. Het is uiteraard zo dat bij het ene bedrijf een EHBO specialist meer werk zal hebben dan bij het andere bedrijf. Bedrijven waar fysiek, zwaar werk wordt uitgevoerd, of waar met gevaarlijk gereedschap wordt gewerkt zullen vaker een situatie kennen waar de EHBO’er aan de bak moet. Maar ook op kantoor kan er altijd iets gebeuren waar een EHBO’er huren een goede keuze is.

Vandaag nog een EHBO’er inhuren?

U kunt altijd contact met ons opnemen voor het huren van een EHBO’er. We hebben mensen klaarstaan die over alle benodigde diploma’s beschikken en die graag bij uw bedrijf voor de veiligheid van uw mensen zorgen. Als u bij ons iemand inhuurt, dan kunt u dit op een flexibele wijze doen. Het is altijd mogelijk om op- of af te schalen. We bieden de diensten van onze mensen aan tegen eerlijke tarieven en zijn 24/7 bereikbaar. Neem ook een kijkje bij de informatie die u hierover op onze website terugvindt.