BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

BHV opleiding

VGN College is een erkend opleidingsinstituut dat voorziet in veiligheidsopleidingen. Ook inzake bedrijfshulpverlening bieden wij tal van opleidingen en cursussen. Onze opleidingen zijn professioneel en van een hoog niveau. Het resultaat is vakkundige BHV-ers voor het bedrijfsleven, maar ook voor bij grootschalige evenementen. Een gedegen BHV opleiding leidt tot betere vooruitzichten voor u op de arbeidsmarkt en tot een veiligere omgeving voor de mensen om u heen.

Cursussen

De trainingen die wij geven variëren van de BHV basiscursus tot de cursus HBV Ploegleider. Voor elke BHV opleiding kunt u bij ons terecht. Ook de herhalingscursussen op elk niveau kunt u bij ons volgen. Ook kunt u bij ons kiezen voor de separate opleiding AED-bediener. Nadien weet u als geen ander hoe u moet omgaan met de automatische externe defibrillator. Ook wanneer het bijvoorbeeld personen betreffen die een pacemaker dragen of die zwanger zijn. Als werkgever kunt u één of meerdere medewerkers bij ons een BHV opleiding laten volgen. Zo bent u verzekerd van voldoende in-house BHV-ers zoals de wet dit voorschrijft. Ook wanneer u BHV instructeur wilt worden bieden wij u de opleidingen die u daar voor nodig heeft.