Brandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

VGN Support

VGN Support biedt ondersteunende diensten op maat. Hierbij kunt u denken aan:

 • Verkeersregelaars voor Infra-projecten en evenementen
 • Brandwachten en Mangatwachten / Luikenwachten
 • Medische ondersteunende diensten voor evenementen
 • Receptiediensten
 • Gastheer / gastvrouw
 • Servicedesk medewerker
 • Medewerkers geldtelcentrale
 • Dag-en nachtwachten
 • Huismeesters / conciërges / handyman
 • Horecaprofessionals
 • Ticketing- en scanningmedewerkers
 • Promotiemedewerkers
 • Valetparking
 • Site Crew Service

Way of Life

Veiligheid is de corebusiness van VGN Support, VGN Traffic- en VGN Fire & Safety- en VGN Medical Support in het bijzonder. Wij focussen ons op het voorkomen van letsel, economische schade en imagoverlies. Wij zijn ons er terdege van bewust dat veiligheid verder gaat dan alleen wet-en regelgeving. Veiligheid is cruciaal voor iedereen en is daarom een ‘way of life’ voor onze professionals.

Van hospitality naar klanttevredenheid

Hospitality management of klantbeleving krijgt binnen bedrijven steeds meer aandacht en draagvlak. Hoe ga ik om met- en speel ik in op- de wensen en behoeften van mijn klanten? Ofwel; wat zijn de wensen en behoeften van klanten en gasten die bijvoorbeeld een bezoek brengen aan uw organisatie?

Uw corebusiness en een geoliede organisatie is de baseline. Daarnaast is er echter een breed scala aan secundaire aspecten die bepalend zijn voor de klant-tevredenheidservaring. Op het gebied van receptie en gastheer-/vrouw schap kan VGN Support met VGN Hospitality-, Facility- en Event Support in het bijzonder,  uw klanttevredenheidsgevoel en ervaring extra stimuleren.

Een gastvrouw of receptioniste van VGN Support is hét visitekaartje van uw bedrijf, dè eerste indruk van uw organisatie die uw klanten, bezoekers en/of uw gasten het gevoel geeft welkom te zijn. Door onze ervaring op het gebied van gastvrouw / gastheerschap binnen verschillende segmenten weet VGN exact wat ‘hostmanship’ inhoudt.

VGN Support voor als u uw gasten op een professionele, maar vooral gastvrije manier wilt ontvangen

Eerste aanspreekpunt

VGN Event Support levert tevens beschaafde, gedreven en representative eventhosts. Vaak jonge mensen die hun studie combineren met een leuke baan maar ook vitale senioren met discipline, natuurlijk overwicht en gevoel voor verhoudingen. Zij verwelkomen uw gasten, zijn het eerste aanspreekpunt van uw event en dragen er zorg voor dat uw gasten het naar hun zin hebben.

Een medewerker VGN Support is een servicegerichte professional die het leuk vind om uw klant, gast of bezoeker te ontvangen en te bedienen. Daarbij zijn deze medewerkers alert op onraad en bedacht op verkeerde intenties. De Supportmedewerker van VGN kan in dergelijke gevallen contact leggen met de juiste instanties of met een VGN beveiliger in de directe nabijheid.

Drie sterren Service

Onze Support professionals zijn; sociaal vaardig, service en klantgericht en representatief. Hierbij staat onze drie sterren service; Integriteit, klantgerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel!

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN Group voor u kan betekenen.