Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Professionaliteit en gastvrijheid, veiligheid en veiligheidsgevoel. Belangen die elkaar niet per definitie hoeven te ´bijten´ als het gaat om het organiseren van een evenement of congres.

Echter als er zaken van grote waarde op locatie aanwezig zijn of als belangrijke of bekende personen uw evenement bezoeken kunnen er toch conflictsituaties ontstaan.

VGN weet hoe een massa mensen zich beweegt en wij hebben inzichtelijk wat de risico’s zijn. Met de juiste grondige voorbereiding en actieve begeleiding maken wij publieksstromen optimaal beheersbaar.

Optimale veiligheid tijdens uw evenement of congres en een optimaal veiligheidsgevoel van bezoekers en medewerkers, en daarmee een geweldige bezoekersbeleving, bereikt u met de inzet van de betrokken medewerkers van VGN.

Servicegericht

Een VGN Event beveiliger is een servicegerichte professional die het leuk vind om uw klant, gast of bezoeker te ontvangen en te bedienen. Daarbij zijn deze medewerkers alert op onraad en bedacht op verkeerde intenties.

Onze VGN Servicemedewerkers kunnen in dergelijke gevallen contact leggen met de juiste instanties of met een VGN beveiliger in de directe nabijheid.

Bovendien is VGN uw directe en betrouwbare partner in het afstemmingsoverleg met gemeente, brandweer, politie en GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio).

Advies

VGN Event-services maakt uw calamiteitenplan kloppend en zorgt voor de geruststellende juiste invulling en uitvoering daarvan. Hierbij hanteert en werkt VGN Event-services conform de landelijke en lokale wet- en regelgeving.

VGN Event-services attendeert betrokkenen hierbij op de eventuele veiligheidsrisico’s en geeft daarin gevraagd en ongevraagd, gepast advies ten behoeve van de juiste bewustwording.

VGN Event-services beveiligt zowel private- en bedrijfsevenementen als aan grootschalige vooraanstaande landelijke bekende publieksevenementen.

Integraaloplossing

Wij inventariseren en benaderen het veiligheidsvraagstuk op een integrale manier. Een optimale veiligheidsmix voor uw evenement.

VGN Event-services biedt niet alleen event-beveiligingsprofessionals maar biedt ook via VGN Support event-ondersteunende diensten zoals verkeersregelaars, medisch ondersteunende diensten en brandwachten.

Met de inzet van VGN heeft u te allen tijde een totaaloplossing op maat!

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN  voor u kan betekenen.