Professionaliteit en gastvrijheid, veiligheid en veiligheidsgevoel. Belangen die elkaar niet per definitie hoeven te ´bijten´ als het gaat om het organiseren van een evenement.

Echter als er zaken van grote waarde op locatie aanwezig zijn of als belangrijke of bekende personen uw evenement bezoeken kunnen er toch conflictsituaties ontstaan.

Veiligheid tijdens uw evenement of congres en een veiligheidsgevoel van bezoekers en medewerkers, en daarmee een geweldige bezoekersbeleving, bereikt u met de inzet van de betrokken medewerkers van VGN.

Servicegericht

Een VGN Event beveiliger is een servicegerichte professional die het leuk vind om uw klant, gast of bezoeker te ontvangen en te bedienen. Daarbij zijn deze medewerkers alert op onraad en bedacht op verkeerde intenties.

Onze VGN Servicemedewerkers kunnen in dergelijke gevallen contact leggen met de juiste instanties of met een VGN beveiliger in de directe nabijheid.

Bovendien is VGN uw directe en betrouwbare partner in het afstemmingsoverleg met gemeente, brandweer, politie en GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio).

Integraaloplossing

Wij inventariseren en benaderen het veiligheidsvraagstuk op een integrale manier. Een optimale veiligheidsmix voor uw evenement.

VGN Event-services biedt niet alleen event-beveiligingsprofessionals maar biedt ook via VGN Support event-ondersteunende diensten zoals verkeersregelaars, medisch ondersteunende diensten en brandwachten.

Met de inzet van VGN heeft u te allen tijde een totaaloplossing op maat!

Informatie

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt, of als u wilt weten wat VGN  voor u kan betekenen.