Event security

Evenementen vragen een enorme voorbereiding van de organisatoren. De strenge maar hoognodige wetgeving maakt het organiseren van evenementen niet makkelijker. Een groot deel van deze organisatie is de beveiliging. Uw bezoekers, eventuele gasten, sprekers en/of artiesten, iedereen verwacht dat de omgeving waarin ze zich begeven een veilige omgeving is. Evenementen vereisen de nodige voorbereiding en de nodige maatregels op het gebied van beveiliging.

De weg naar uw evenement

Event security omvat veel verschillende aspecten en begint al op de parkeerplaats. Vooral bij grote evenementen moet het parkeren door de bezoekers in goede banen worden geleid. Voorts dienen tickets of uitnodigingen te worden gecontroleerd. Ongewenste gasten houden we allemaal graag buiten de deur. Of het nu een stadion, een concertzaal of een festival in de buitenlucht betreft, ook onder de massa van mensen is het nodig om structuur te scheppen als organisator. Onze ervaren servicemedewerkers kunnen het publiek van dienst zijn door vragen te beantwoorden en mensen naar hun plaatsen te begeleiden. Bij calamiteiten is het nodig dat er medewerkers aanwezig zij die overzicht houden en alles kunnen kanaliseren. Beschikt u niet over voldoende medewerkers voor deze verantwoordelijkheden? Wij hebben de oplossing voor u!

Een zorgeloze event security

Wij bieden voor alle aspecten van de veiligheid op events teams van ervaren en toegewijde vakmensen. Van parkeerplaats tot aan vertrek is de beveiliging van uw evenement bij ons in goede handen. Samen met de organisatoren zorgen wij ervoor dat alles kalm en gestructureerd verloopt. Risico’s van drugsgebruik en drugsverkoop en andere risico’s die op de loer liggen brengen onze teams terug tot een minimum. Ook voor all-round event security zijn wij uw partner.