Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Als nationaal erkend opleidingsinstituut voor veiligheid, beveiliging- en hospitality opleidingen en gerelateerde trainingen biedt VGN College veiligheidsopleidingen voor particulieren, organisaties, gemeenten en (semi-)overheid, speciale opleidingsmodules op maat.

VGN College verzorgt praktijk gerichte trainingen op zowel onze eigen opleidingslocaties als die van onze gerenommeerde partners. Met een groot aantal eigen docenten werken wij aan gedragsverandering, vaardigheden en kennis.

Elke opleiding is voor ons maatwerk, al het maatwerk wordt ontwikkeld en verzorgd door experts. Experts die de uitdaging zien u te herkennen in de opleiding. U kiest voor het VGN College als u gaat voor een servicegerichte en betrouwbare opleider.

Wij verzorgen o.a. opleidingen voor (semi) overheden- en gemeenten, maatschappelijke instellingen, bedrijven, organisaties en particulieren. VGN College verzorgt opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van op het gebied van: