Winkelbeveiliging inhuren

Elke ondernemer en bedrijfsleider wil graag dat de klanten en het personeel zich veilig voelen. Winkelbeveiliging inhuren kan hier een grote bijdrage aan leveren. Het is een prettig idee dat er iemand in de winkel aanwezig is die een oogje in het zeil houdt als het gaat om winkeldiefstal, agressief gedrag of vandalisme.

Diefstal

Ondernemers en hun personeel hebben helaas geregeld te maken met winkeldiefstal. Diefstal is een grote kostenpost voor elke ondernemer. Die kosten bestaan vooral, maar niet alleen uit de waarde van de gestolen goederen. Het traject van het aanhouden van een winkeldief tot aan de voerdracht aan de politie is tijdrovend. Daarnaast is het ook niet altijd een traject zonder risico’s. Agressiviteit op straat maar ook in winkels komt helaas steeds vaker voor. Winkelbeveiliging inhuren neemt een groot deel van deze zorg weg bij de ondernemers en hun personeel.

Het gevoel van veiligheid

Een duidelijk aanwezige beveiliger in uniform zorgt voor een gevoel van veiligheid. Een veilig gevoel onder uw klanten, maar ook onder het personeel. Een goede beveiliger is on onze ogen ook een goede gastheer/gastvrouw. Een open en verwelkomende houding zorgt ervoor dat uw klanten zich welkom voelen. Het uniform en een scherpe blik ontmoedigen hen die kwaad willen. Zo brengt de aanwezigheid van een beveiliger het aantal winkeldiefstallen aanzienlijk omlaag. Daarnaast bent u of uw personeel niet meer belast met de afwikkeling van een winkeldiefstal. Agressiviteit komt overal steeds vaker voor en de winkels zijn daarbij geen uitzondering. Ook in deze gevallen is het prettig om een professionele beveiliger te hebben om dit soort situaties slagvaardig te kunnen afhandelen.