BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Werken als beveiliger

Heeft u al eens nagedacht over een carrière in de beveiliging? Werken als beveiliger brengt veel afwisseling met zich mee. Het is een boeiende baan in steeds weer een boeiende omgeving. Het is een baan die voldoening geeft door onder andere het veiligstellen van kostbare goederen of belangrijke gebouwen. Elke dag weer gaat u tot het uiterste om ook de veiligheid van mensen te waarborgen. Of het nu gaat om een winkel, een congres of evenement, veiligheid is voor een ieder een groot goed en u kunt daar een positieve bijdrage aan leveren als beveiliger.

Belangrijke eigenschappen

Om te kunnen werken als beveiliger moet men wel over een aantal eigenschappen beschikken. Een open persoonlijkheid, een scherpe blik horen daarbij. Bent u de persoon die onraad aanvoelen komen zelfs wanneer u zich in een massa van mensen begeeft? Behoud u overzicht en een open blik ook als een situatie complex is en wanneer de omstandigheden niet standaard zijn? Dan kan een baan in de beveiliging wel eens perfect bij u passen. Als werkgever bieden wij een gedegen trainingen waardoor u bij de beste binnen het vakgebied zal behoren.

Vacatures

Op onze website zijn diverse vacatures te vinden waarvoor wij op dit moment de juiste mensen proberen te vinden. Als medewerker kunt u bij ons rekenen op goed materiaal om mee te werken. Dat geldt zowel voor het op maat gemaakte uniform als alle andere zaken die u nodig heeft bij uw dagelijkse werk. U kunt rekenen op uw collega’s. Samen zorgen wij voor een veilige omgeving en een tevreden opdrachtgever.