Verkeersregelaars inhuren

Waar grote groepen mensen elkaar ontmoeten is enige chaos bijna een logisch gevolg. Voor het verkeer is dat niet anders. Bij grote evenementen is verkeersregelaars inhuren dan ook vaak een onoverkomelijk. Uiteindelijk zit niemand te wachten op toegangswegen die verstopt raken noch op een chaotische en soms gevaarlijke gang van zaken op parkeerterreinen. Verkeersregelaars zijn er om de bezoekers te verwelkomen en om de doorstroom van voertuigen soepel en veilig te laten verlopen.

Van begin tot eind

De aankomst van de bezoekers is het eerste deel van de veiligheidsaspecten die bij de organisatie van een groot evenement komt kijken. Een goede regeling van het verkeer voorkomt gevaarlijk situaties, maar ook ergernissen bij deelnemers aan het verkeer in de directe nabijheid. Ook voor omwonenden is het een stuk prettiger en veiliger als het verkeer rondom een evenement goed wordt geregeld. Als het evenement voorbij is vindt dezelfde grote stroom aan verkeersdeelnemers weer plaats. Wanneer u de beveiliging van begin tot het eind goed geregeld wilt zien dan zijn verkeersregelaars een absolute must.

Extra taken

Wanneer u onze verkeersregelaars inhuurt dan kunt u ervan op aan dat zij niet alleen verkeersregelaars zijn. Zij zien zichzelf ook als een vraagbaak voor uw bezoekers. Zij zullen uw bezoekers keurig te woord staan en hun in e juiste richting wijzen wanneer gevraagd. Indien u een extra service wenst te kunnen bieden aan bijzondere bezoekers en VIP’s dan bieden wij u ook medewerkers aan die valetparking kunnen verzorgen. Uw bezoekers rijden simpelweg voor, stappen uit en hun voertuig wordt voor hen geparkeerd. Nadien hoeven zij zich enkel te melden bij de valetparkingdienst en hun voertuig wordt opgehaald en voorgereden. U kunt bij ons zowel valetparking medewerkers als verkeersregelaars inhuren.