BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Security bij evenementen

Vooral evenementen dienen over een goede beveiliging te beschikken. Waar veel mensen samenkomen komen ook veel risico’s bijeen. Veiligheid bij evenementen is soms complex. Vaak begint dit al op de parkeerzones en eindigt het pas wanneer de bezoekers veilig diezelfde parkeerzone weer hebben verlaten. Aanrijdroutes moeten soms worden voorzien van verkeersregelaars evenals de parkeerplaatsen. Voor de bezoekers naar binnen kunnen moeten meestal de toegangskaartjes worden gecontroleerd. In sommige gevallen is het nodig dat tassen gecontroleerd worden op inhoud of dat bezoekers worden gefouilleerd voor ze naar binnen kunnen. Tijdens het evenement moet er worden gewaakt voor verdachte en misschien kwaadwillende bezoekers.

Veiligheid boven alles

Onze professionals nemen u de zorgen over de beveiliging van uw evenementen graag uit handen. Van hospitality support medewerkers zoals gastheren en gastvrouwen, tot VIP-beveiligers, wij bieden u het complete pakket. Voor elk veiligheidsaspect dat van toepassing is op uw evenement bieden wij de juiste vakmensen en een oplossing op maat. Voor elke organisator staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. Onze professionals ondersteunen u in het waarborgen van de veiligheid voor bezoekers, personeel en artiesten.

Onze diensten bij evenementen

Wij bieden onze opdrachtgevers vakmensen voor alle veiligheidstaken bij een evenement. Vanaf de aankomst van de bezoekers op de parkeerplaats tot op het moment dat zij diezelfde parkeerplaats weer verlaten om naar huis te gaan. Verkeersregelaars, BHV-ers, promotiemedewerkers, artiestenbegeleiders, toegangscontroles, hondenbrigades, brandwachten en allround beveiligers. Dankzij een groot team van ervaren vakmensen bieden wij beveiliging op maat voor elk evenement.

(security evenementen – security evenementen – security evenementen)