BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Retailbeveiliging inhuren

De belangrijkste reden om retailbeveiliging in te huren is misschien wel het tegen gaan van winkeldiefstallen. Diefstal is elk jaar weer een enorme kostenpost voor veel ondernemers. Retailbeveiliging inhuren werkt niet enkel preventief, maar ook na het gepleegde feit kunnen onze beveiligers u veel werk uit handen nemen door de afhandeling voor hun rekening te nemen.

Veiligheidsgevoel

U biedt het shoppende publiek een veiliger gevoel wanneer er zichtbaar een beveiliger aanwezig is in uw winkel. Naast een verwelkomende host houdt een beveiliger overzicht en is hij/zij scherp op bepaalde zaken zodat de rest van het personeel zich kan focussen op hun daadwerkelijke taken. Dat scheelt tijd en dus ook geld. Onze beveiligers in uniform presenteren zich niet alleen als beveiliger, maar ook als gastheer/gastvrouw die een wakend oog op uw winkel houdt. Niets is fijner dan als consument te winkelen in een winkel waar men zich welkom en veilig voelt.

Agressief gedrag

Dat de tijden zijn veranderd merken we op straat, maar zelfs in de winkels. Waar men het ooit af kon met een goede discussie, staan we vandaag de dag niet meer vreemd te kijken als een meningsverschil onverwacht uitdraait op agressief gedrag. Retailbeveiliging inhuren biedt naast het inperken van winkeldiefstallen ook bescherming aan u, uw personeel en aan uw bezoekers. Agressiviteit komt helaas steeds vaker voor. De aanwezigheid van een zichtbare en alerte beveiliger kan escalaties voorkomen of deze in goede banen leiden wanneer ze al zijn ontstaan. Het personeel blijft hierbij zoveel mogelijk buiten schot zodat de situatie slagvaardig en professioneel kan worden afgehandeld. Retailbeveiliging kent dus veel voordelen van vermindering van diefstal tot minder kans op agressiviteit en vandalisme.