Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Hondenbrigade inhuren

Er zijn momenten waarop extra beveiliging een noodzaak is. Naast een team van ervaren beveiligers beschikken wij ook over een goed getrainde hondenbrigade. Onze hondenbrigade kan worden ingezet voor het opsporen van drugs, van pyrotechnische producten, mengsels en vuurwapens. De aanwezigheid van onze honden werkt ook preventief. De aanwezigheid van drugshonden werk ontmoedigend voor hen die drugs mee willen brengen naar een evenement. Ons Dog Detection Team beperkt het risico op de aanwezigheid van drugs, vuurwapens en pyrotechnische producten aanzienlijk. Wanneer zich een situatie voordoet met een groep van orderverstoorders, heeft een repressief optreden van onze honden een soms onschatbare toegevoegde waarde. Een hondenbrigade inhuren is een goede manier om uw beveiligingsmaatregelen te versterken.

Training

Onze hondenbegeleiders en hun honden training wekelijks om goed te zijn voorbereid op hun taken. Controles door het Dog Detection Team worden in de regel op discrete wijze uitgevoerd. Ook zijn onze honden zorgvuldig getraind en geselecteerd waardoor er geen dreiging van onze honden uitgaat. Dit helpt eventuele onnodige onrust te voorkomen. Onze honden zijn getraind om drugs, vuurwapens etc. op te sporen bij transporten, bagage en personen. De hondenbrigade bestaat uit een vakkundig team van hondenbegeleiders en gecertificeerde politiehonden.

Extra veiligheid bij evenementen

Organisatoren van grote evenementen zoals bijvoorbeeld festivals en concerten willen hun publiek en personeel aan zo min mogelijk risico’s blootstellen. Een Dog Detection Team dat drugs, vuurwapens en pyrotechnische producten opspoort verkleint risico’s voor iedereen. Verlaag het risico op uw Een hondenbrigade inhuren is een uitstekende extra veiligheidsmaatregel als aanvulling op de standaard beveiliging.