Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Drugshonden inhuren

Binnen onze waaier aan diensten beschikken wij ook over een hondenbrigade. Naast de reguliere inzet zijn onze honden getraind om drugs op te sporen. Ook kunt detecteert onze hondenbrigade pyrotechnische producten, mengsels en vuurwapens. Wij werken met goed getrainde en gecertificeerde politiehonden. De specialisten van onze hondenbrigade trainen wekelijks intensief met de honden om de beveiliging volgens wens van onze opdrachtgevers te waarborgen.

Festivals en andere evenementen

De aanwezigheid van drugshonden werkt in de eerste plaats preventief. Zo zullen bezoekers van festivals en concerten minder geneigd zijn drugs mee te brengen naar het evenement. Het is tevens een goede waarschuwing voor hen die van plan zijn drugs te gaan verkopen op uw evenement. Drugshonden inhuren biedt de gasten, de organisatoren en overheden een zeker mate van gerustheid. Als organisator kunt u gerust zeggen dat u alles heeft gedaan om het drugsgebruik en de verkoop van verdovende middelen tot een minimum heeft trachten te beperken. U kunt bij ons drugshonden inhuren om de verkoop en het gebruik van drugs zoveel mogelijk te beperken.

Overige ‘dog detection’ werkzaamheden

De werkzaamheden van ons Dog Detection Team blijft niet bij het opsporen van drugs. Onze honden speuren ook pyrotechnische producten en vuurwapens op. Naast drugs zijn dit uiteraard ook middelen die u ver weg wenst te houden van uw evenementen. Daarnaast worden onze hondenbegeleiders en honden ook ingezet bij ingangscontroles en bij de bewaking van gebouwen en terreinen. Onze hondenbrigade is onder andere inzetbaar bij collectieve beveiligingsprojecten, bedrijven, luchthavens, evenementen en bouwplaatsen.