Bandwachten segment events & entertainment

Brandwachten op een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ Brandveiligheidsmaatregelen tijdens een ‘voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak’ zoals een…

Lees verder

BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

BHV cursus

De aanwezigheid van één of meerdere BHV-ers is tegenwoordig vaak wettelijk vereist. Echter niet alle bedrijven beschikken over voldoende BHV-ers. Wij bieden cursussen zodat ook u in de toekomst over voldoende bedrijfshulpverleners kunt beschikken. BHV-ers zijn getraind om eerste hulp toe te dienen, om ontruiming in geval van calamiteiten in goede banen te leiden en brandbestrijding toe te passen indien nodig. Elke BHV cursus heeft een toegevoegde waarde voor de veiligheid binnen uw bedrijf.

Verschillende cursussen

Uiteraard bieden wij een basiscursus BHV + AED aan maar ook de voor de periodieke herhalingscursussen kunt u bij ons terecht. Tevens bieden wij een separate opleiding voor het gebruik van de automatische externe defibrillator aan. Hierbij wordt dieper ingegaan op het juiste gebruik van de AED. Zo leert men ook omgaan met personen die een pacemaker hebben en met zwangere vrouwen. Voor hen die het voortouw nemen bij eerste hulp en calamiteiten is er de cursus Ploegleider Bedrijfshulpverlening (PBHV). Ook voor de ploegleiders is een herhalingscursus voor handen. Ook bieden wij een BHV cursus die is toegespitst op BHV bij evenementen.

Blended learing BHV basis

Bij blended learning wordt e-learning (online) gecombineerd met de praktijkdag voor de BHV-basiscursus. Zo kunnen de cursisten zich op hun eigen tempo voorbereiden op de praktijkdag. Men bepaalt dus zelf waar en wanneer en in welk tempo men zich voorbereidt. Na het succesvol afronden van het e-learning traject krijgen de cursisten een toelatingscertificaat waarmee zij de basiscursus kunnen vervolledigen tijdens de praktijkdag. Via het e-learn systeem is iedereen verzekerd van een goede voorbereiding.