BHV en EHBO Diensten

Tijdelijk geen BHV’ers voorhanden? Huur een professionele BHV’er van VGN Medical Support! ‘Een ongeluk zit in een klein hoekje’ en…

Lees verder

Beveiliging vacatures

Met regelmaat zijn wij opzoek naar gedreven professionals. Op onze websites zijn vacatures te vinden waarvoor wij ambitieuze en slagvaardige medewerkers zoeken. Een baan in de beveiliging is niet zo maar een baan. Het vereist mensenkennis, uitstekende sociale vaardigheden en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent standvastig, doortastend en u voelt zich zelfverzekerd in allerhande verschillende situaties. De beveiliging vacatures op onze site zijn zeer gevarieerd.

Fantastisch werk

Werken in de beveiliging biedt veel afwisseling. De locaties en verschillende opdrachten en objecten zorgen dat geen dag hetzelfde is. Het werk biedt u elke dag weer een uitdagende werkomgeving. Keurige op maat gemaakte werkkleding zorgen ervoor dat u zelfverzekerd in uw schoenen staat en u zich elke werkdag goed kunt presenteren. Het uniform zorgt er ook voor dat u te allen tijde herkenbaar bent in uw functie als beveiliger. Als u een uitdaging niet uit de weg gaat en als u communicatief vaardig bent kan een baan in de beveiliging een aanwinst voor u zijn en kunt u een aanwinst voor ons bedrijf zijn.

Opleiding en ondersteuning

U kunt van ons ook veel terug verwachten. Dankzij een goed verzorgd trainingstraject wordt u een echte professional op het gebied van beveiliging. Gedurende uw loopbaan blijven wij trainingen aanbieden zodat uw kennis altijd up-to-date is. Binnen de functies in onze beveiliging vacatures bieden wij u de mogelijkheid om in een omgeving te werken waarbij u veel contact hebt met uw medemens. Neem dus gerust eens een kijkje tussen onze beveiliging vacatures.