Bedrijfshulpverlening

BHV of voluit: bedrijfshulpverlening is een vereiste binnen werkomgevingen, maar ook bij grootschalige evenementen en bijeenkomsten. Niet in alle gevallen beschikt men over (voldoende) BHV-ers en dat terwij de wet dat te allen tijde vereist. Wij bieden dan uitkomst aangezien u BHV-ers bij ons kunt inhuren. Dat kan voor een evenement, maar ook als u binnen uw bedrijf een tijdelijk tekort hebt aan BHV-ers.

Taken

Het takenpakket en de verantwoordelijkheden van de BHV-ers zijn van een niet te onderschatten waarde. De BHV-ers zorgen voor eerste hulp bij ongevallen en bij plotselinge ernstige ziekte zoals een hartaanval, ademnood en flauwvallen van personen in de directe omgeving. Door uw BHV-bezetting op orde te hebben kunt u uw medewerkers en gasten een zekere vorm van zekerheid bieden die vaak ook wettelijk vereist is. Een andere taak van bedrijfshulpverleners is het in goede banen leiden van een evacuatie wanneer er zich calamiteiten voordoen. De BHV-ers zijn ook getraind om adequaat te handelen bij het uitbreken van brand.

BHV en EHBO diensten

VGN Medical Support biedt oplossingen voor elke situatie. Wij voorzien onze opdrachtgevers van aanvullende BHV en EHBO medewerkers. Ook kunnen wij een volledig team van BHV-ers en EHBO medewerkers voor u samenstellen. Zij zijn allen getraind en gecertificeerd. Hierdoor kunt u altijd aan de wettelijke eisen voldoen en uw medewerkers en/of bezoekers een omgeving bieden die ook in geval van calamiteiten en ongevallen zo veilig mogelijk is. Ongeacht of het werkterrein een kantoor een fabriek of een festival is, wij hebben voor elke situatie een gepaste oplossing. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje!